Illegalt samla in regnvatten i USA

http://www.naturalnews.com/029286_rainwater_collection_water.html

rain

Ja det är faktiskt sant: Att samla regnvatten är numera olagligt i många amerikanska stater då deras regering hävdar äganderätten över allt vatten. Detta i det stora ”Frihetslandet” (med stort F), där man i århundraden har slagit sig på bröstet med en lagstiftning som ska göra människorna där så fria det bara går, att regeringen ska lägga sig i folks liv så lite som möjligt. Det största målet för regeringen, särskilt ifrån konservativt håll, är att landet inte ska ha några som helst utgifter när det gäller folket som bor där. Hälsovård tillhandahåller visserligen staten på ett eller annat sätt, men de som vill nyttja den ska minsann betala fullt pris. Har de inte råd får de väl ta lån! inte värre än så.

Skatten ska helst vara noll och intet, vilket de inte lyckats med ännu, förmodligen inser även de konservativa att den ständigt växande bevakningsapparaten behöver näring ifrån medborgarna i form utav ett ständigt flöde ifrån skatten. Det är väl ungefär det som staten tillhandahåller folket, säger de i alla fall. Jag tror snarare det är så att det paranoida styret väl känner sin korruption och dåliga moral emot folket att de mer eller mindre förväntar sig att om folk känner till hela sanningen om sin regering så kommer folket att börja samla sig för att störta densamma. Därför har de varit tvungna att sätta upp en övervakningsapparat utan dess like någonstans i historien, men inför folket fortsätter de att ljuga förstås, och påstår att de gör detta för deras egna bästa, för att skydda dem, ifrån ‘terroristerna’ som vill döda dem på grund utav deras oändliga avundsjuka på amerikanernas frihet…..osv.

Sedan länge har staten förbjudit enskilda individer från att samla in regnvatten på sin egna gård/tomt/fastighet, detta för att regnvattnet tillhör ”någon annan”. Detta fick bilhandlaren Mark Miller lära sig den hårda vägen. I dessa tider av miljömedvetenhet och intresse för kostnadssänkningar så beslutade bilhandlaren att samla regnvatten i en behållare på taket för att använda vid rengöring/tvätt  av bilarna innan de ställs ut i lokalen. Detta gick dock inte de federala myndigheterna med på och gav honom en tuff tid. Tillslut fick visserligen bilhandlaren ett specialtillstånd att samla upp det regnvatten som hamnade på hans tak, men man skulle tycka att det vore rätt så okej, eller snarast självklart, att man fick samla upp detta vatten. Men icke i flera av USA:s delstater. Läs gärna DENNA artikel i ämnet.

Annonser
  1. #1 av Peace på 24 juli, 2013 - 19:33

    Gud vad sjukt att man förbjuder det ..

    • #2 av Marie på 24 juli, 2013 - 19:37

      Sjuka lagar. …sjukt land. …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: