Bara antag…

 

Antag att ett land, låt oss säga USA, under lång tid har retat upp den svenska urbefolkningen. Antag att de, i ett sista försök att förnedra den svenska befolkningen, trampade och skändade deras heligaste.

Antag att en grupp, alltså inte hela befolkningen men ändå, av dessa missnöjda skulle ge sig på den amerikanska ambassaden i Stockholm. Antag att svensk polis/militär inte kunde hålla dom stångna. Skulle det vara okej för Sveriges medborgare, och vår regering, om USA skickade in en egen pluton marinkårssoldater för att skjuta mot de som protesterar? Jag bara undrar…..? Hur kan vi acceptera att vissa länder går in militärt överallt, vart dom vill, men vi skulle aldrig acceptera om det sker hos oss. Det är visst skillnad på folk och folk inom världspolitiken. Och vi tycker att det är okej….

 

Annonser
  1. #1 av zulqarnain på 17 september, 2012 - 06:43

    Vet du, jag tänkte på detta i lördags när Obama sa ”de som har anfallit vår ambassad i libyen ska VI straffa” han sa något i den stillen.
    Jag tänkte ahan nu tänker de igen så som du gjorde under shahen av Irans tid, amrikaner dödar hur de vill men det är amrikanska domstolar som dömer ifall de gör men när någon i utlandet dödar en amrikan i en avlägsen land med sina egna domstolar så vill amerikanerna straffa den personen på sitt eget sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: