Fler borde trakassera somalier, enligt SD

 

 

En grupp ungdomar i Forserum trakasserade somaliska flyktingar. Sådana gäng vill en av Breiviks stora idoler, sverigedemokraten Sven-Erik Karlsson, se mer av.

”Ett sånt ‘gäng’ som rör om i grytorna borde finnas i alla sveriges 290 kommuner”, skriver Karlsson i en kommentar till en artiklen på den främlingsfientliga sajten Avpixlat.

”Gänget” som Sven-Erik Karlsson refererar till är den grupp ungdomar som under två års tid trakasserat somalier i Forserum.

När redaktionen på sajten Interasistmen ringer upp Karlsson och frågar om han vill ha gäng i varje kommun som trakasserar invandrare svarar han:

– Nej så menar jag naturligtvis inte, men vi måste ju ha någon som rör om lite i grytan. Vi sverigedemokrater är ju emot den här fantastiska invandringen som man tror är så bra. Så det måste ju vara några som ställer upp och är emot det.

Därefter slänger han på luren och svarar inte när DN.se söker honom.

Karlsson är suppleant i SD:s lokala styrelse i Högsby. Han har tidigare föreslagit att den norska terroristen Anders Behring Breivik ska få asyl i Sverige.

Partiets vice ordförande i kommunen säger till Expo att han ska sammankalla ett möte med anledning av Karlssons kommentarer.

Sven-Erik Karlsson har också ögonen på sig från partiets medlemsutskott, som enligt SD:s press- och kommunikationsansvarige Martin Kinnunen utreder Karlsson sedan en tid tillbaka.

”Denna senaste händelse är givetvis något som man får anledning att titta närmare på i detta arbete. Beslut väntas under hösten”, skriver Kinnunen i en mejlkommentar till DN.se.

”Vi har en ordning i partiet som innebär att alla personärenden noga utreds varför det också ofta tar några månader innan ett beslut fattas. Att det dröjer innebär alltså inte att partiet ger ‘grönt ljus’ åt personer som uttalat sig grovt olämpligt vilket en del bloggar på nätet fått för sig.”

SD:s pressansvarige vill alltså mena att deras lokale suppleant, på något vis, hyser motsatta åsikter än resten av partiet. Av detta vill jag gärna säga: ”Upp till bevis för den skillnaden SD!”

Aftonbladet.se

 

Annonser
  1. #1 av Andreas Meijer på 3 september, 2012 - 09:24

    Ja det verkar ju som att de som gick till val inom SD har försvunnit… De droppar ju en efter en. Tyvärr så fylls det på underifrån.

    Problemet är väl att dessa tankar kommer att finnas kvar så länge integrationspolitiken ser ut som den gör. De som enbart ser kortsiktighet och inte har någon insyn i hur samhället fungerar vinns lätt över med påståenden om hur ”de” är och hur ”de” tar pengar från dig.

    Det är allas ansvar att få samhället att fungera, att samhället (idag i Sverige) står inför stora problem om integrations,- och migrationspolitiken inte ses över och görs till något fungerande är något som är nödvändigt för att bryta trenden med den ökade rasismen i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: