Resultattavlan

Och denna tavla räknar enbart från och med första världskriget. USA är ett land som, från grunden, är byggd på förtryck, mord, våld och slakteri….

 1. #1 av Din syster i Islam på 14 augusti, 2012 - 14:32

  Klockrent!
  Merci!

 2. #3 av Zulqarnain på 15 augusti, 2012 - 07:54

  Mycket bra men jag saknar en sak 🙂
  Precis i början av revolution så satte USA upp en stor operation i början av 80 talet så skulle en del officerare från shahens krets starta statskupp och en pilot skulle bomba jamaran med sin flygplan (jamaran där emam khomeini bodde), samtidigt skulle yankes landsätta trupper i Tabas (ökon nära Teheran) och man övertalade Saddam om att attackera Iran.
  bara här så bröt man mot hur många internationella lagar som helst, detta misslyckades totalt eftersom hela statskuppen gick åt helvete och piloten som skulle bomba jamaran och döda imamen blev dömd till avrättning men han bad i domstolen att få gå till fronten och slåss för sitt land och man gick till imamen och imam khomeini ansåg att detta borde inte vara problem eftersom denna pilot vill gottgöra sina misstag och det får inte vi ta ifrån honom när det finns en sån möjlighet. Piloten blev martyr till slut.
  Amerikanerna landsatte sina trupper i öknen men under kvällen kom en sandstorm och amerikanska helikoptrar kolliderade och många amerikanska soldater dog där.

  Sen ska vi inte glömma alla anfall som USA gjorde under Iran och Irak kriget, Saddam bombade oss med kemiska vapen som han hade fått från väst och amrikanerna gav honom satellitbilder så att dödandet skulle bli maximal.

  • #4 av Marie på 15 augusti, 2012 - 10:24

   Ja det stämmer, men det finns nog en massa attacker och krig kvar där USA är inblandad, som inte finns med i denna lista.

   • #5 av Zulqarnain på 15 augusti, 2012 - 10:48

    Du har fullständigt rätt, listan skulle bli för lång. Det är väldigt sorgligt att USA samma land som slogs mot britterna under deras självständighetskrig hatar alla nationer som vill vara självständiga.
    USA har blivit historiens största koloni nation.

 3. #6 av Mersa på 15 augusti, 2012 - 13:03

  Jag är absolut INTE ett fan av USA snarare tvärtemot men måste kommentera två fall där jag har kunskap. Kriget i bosnien 1995 skulle inte stoppats utan deras ingripande MEN det kom 4 år försent och skulle bas vara ett plus för Clinton så han skulle få hjälp att vinna dåvarande presidentkampanj. Serbien (ej Jugoslavien fett konstigt att det står så 1999) bombade de för att ”hjälpa” kosovoalbanerna att vinna mot serberna. Och det är ingen hemlighet att USA är god med Albanerna för att ha ngn allierad i det området.

 4. #7 av Amina på 18 augusti, 2012 - 16:07

  Salam Marie, det var länge sedan, har ej kommit in på din blogg ifrån Iran;) Hoppas allt är väl med dig och din familj. Efter att ha spenderat ungefär 22 dagar i Iran, Teheran och Meshed, så masallah klarar Iranier sig väldigt bra utan andra länder. USA och andra länder har inte lyckats med sin embargo, folket lever ett bra liv och är beredda på vad än är på väg mot dom. Hoppas vi ses snart, har saknat dig och alla andra vänner. Eid Mubarek. Kram

 5. #8 av Mariam på 3 september, 2012 - 20:01

  Helt klart bästa bilden jag sett på länge som framhävt det man har på hjärtat. Tack för delning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: