Kontorsflytt

.

På jobbet har vi ägnat hela dagen till att byta kontorslokal. Vi satt och trängdes i ett mindre rum, och nu har vi äntligen fått ett större och finare kontor – med balkong, och till och med ett badrum! Vad vi nu ska ha det till. Ingen toalettstol alltså, men en sjuhelsikes tjusig dusch :/ .

Vi har kånkat och burit alla våra pärmar och kontrosmateriel, samt skrivbord som mera liknar en Boeing 747, än ett skrivbord. Så det var stort och tungt. Men tack och lov har vi några bereddvilliga herrar som alltid ställer upp och hjälper till vid större och mindre bekymmer. Och bordet var ett större bekymmer, men det gick tillslut. Allt normalt arbete har självklart ignorerats totalt en dag som denna, kontorstelefonen, som är en mobil sådan, ringde och ringde någonstans där – längst ned i någon låda. Lite stressad blir man ju, men jag var inte  beredd att ta ett djupdyk i någon av lådorna, så vi får hoppas att de som ringde klarar sig fram tills på fredag – då jag är åter back in business.

När vi flyttat över allt inkråm till det nya rummet, så betraktade vi förödelsen i det 3 gånger så stora rummet. Vi insåg orsaken varför vi kände oss så trångbodda på det gamla stället, för nu var vårt nya, stora, fina rum överbelamrat med pärmar, datorer och annat! HUR hade allt detta rymt i det andra, lilla pytterummet?!  PLUS oss som jobbar där! Det var en ekvation som inte gick ihop alls. När vi var klara förstod vi varför det fanns en dusch inkluderad med rummet – o. my. god så schwettigt det var!

Nåja, när vi organiserat det hele blev det SÅ snyggt och fint och vi var så nöjda över oss själva att vi satte oss och fikade – och sedan gick vi hem… mest för att vi var ledbrutna allihopa och bara ville slänga hela kroppsvikten på något mjukt och skönt. Inte för att jag någonsin får tid att göra det under dagtid, men man kan ju alltid drömma :)! 

På hemvägen köpte jag också avslutningspresenter till Yomyoms fröknar, de är 4 stycken, för i morgon är ju skolavslutning. Det är så sorgligt: jag kommer aldrig mer att ha ett barn som kommer att gå i 4:an igen…för nästa år blir hon till en 5:a, vilket innebär att hon snart är vuxen. Och då betyder ju det att även jag snart är ”vuxen”, något som är ännu sorgligare…:(

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: