De verkliga landsförrädarna

.

https://i0.wp.com/erikhellstrom.se/wp-content/uploads/sd.jpg

Alltid när någon idiot som har ett islamiskt namn begår ett brott, då måste alla muslimer ställas till svars för det. Det vet vi ju alla redan: ”Same procedure as always”, det följer alltid alla givna mallar som skrivits hittills.

Men när någon som tydligt och klart sympatiserar med det rasistiska, uppviglande partiet som sitter i Sveriges Riksdag – Sverigedemokraterna – begår ett terrorbrott, då behöver inte en enda sverigedemokrat sitta och göra avbön varken i TV eller tidningar. 

Istället får de, ostört och oemotsagda, fortsätta att uppvigla och hetsa folk till ännu mer terrorbrott: för ingen tror väl på allvar att Anders Behring Breivik är den siste terroristen som sympatiserar med Sverigedemokraterna?

Det finns flera muslimska bloggare, och muslimska hemsidor, som sympatiserar med och har samma åsikter som de terrorister som begår brott i Islams namn. Jag själv, och många muslimer med mig, är på dessa bloggar/hemsidor/nätforum och diskuterar emot deras åsikter och retar gallfeber på dom. De står inte oemotsagda kan jag säga.

Det gör däremot dessa Sverigedemokrater. De har sina extremistiska bloggar i tusentals, och ingen… INGEN, kommentar tycker att det de säger och uttrycker låter det minsta fel. De får stående ovationer under vartenda hyperrasistiska inlägg. Vissa inlägg har hundratals kommentarer!!! Dessa sitter, som sagt i Sveriges riksdag: och de har tillåtelse att fortsätta denna uppvigling emot sitt egna samhälle!!! HUR är detta möjligt?! Är det inte någon alls som känner något som helst ansvar?! Varken SÄPO eller vanligt folk?

De få gånger någon är inne hos dom och kommenterar emot deras åsikter – så får denne emotsägare tiotals frågor, ifrån den vanligtvis applåderande publiken, som låter såhär: ”Är du shia eller sunni?” Det betyder alltså att de lever i en sådan bubbla att de verkligen, på allvar, tror att det endast är muslimer som inte håller med dom…men att den gemene svensken inte öppet vågar säga sina åsikter utan håller sig till att vara ”politiskt korrekt” i sociala sammanhang, och gömmer sina ”verkliga” åsikter – som ju självklart sympatiserar med SD:s retorik.

Glöm inte att det inte var invandrare som var måltavla för Breivik, utan det var hela Norge och hans egna landsmän som han attackerade och mördade. Däremot kom även några invandrare ”i kläm”, men det var ju inte de som i huvudsak var måltavlorna, de var bara ”collateral damage”, så att säga.

Om svensken tror att de sitter säkra ifall SD lyckas uppvigla ännu en sjuk hjärna till terrordåd, så tror de helt fel. Jag kan dock tipsa om att om detta skulle hända, så är det inte omöjligt att denne någon finns med bland kommentatorerna på de sionistiska rasistbloggarna politisktinkorrekt.info, tedekeroth.se, kentekeroth.se mm och de som finns bland deras bloggroll: för mer hängivna fans finns nog inte hos några andra bloggare. Det är riktigt ryslig läsning….

Jag tycker att Sverigedemokraterna  borde bekänna innehållsförteckning och byta till dess korrekta namn: Sverigehatarna.

.

https://i2.wp.com/data.s-info.se/data_page/1749/images/sd.jpgSverigedemokraterna vill inte ha någon ”oerhört viktig debatt” om någonting.

Annonser
  1. #1 av Niina på 15 september, 2011 - 08:17

    Words Marie!!! Och alla invandrare är ju muslimer….ser de inte sitt eget okunskap??? Man mår bara illa när man besöker deras sidor..demokrater, skrattretande må jag säga…
    *ryser av obehag*

    • #2 av Marie på 15 september, 2011 - 08:20

      Ja, Niina, vad de egentligen pratar om, fast i andra ordalag än förr i tiden, är ren rasbiologi: den rena vita rasen ska hållas ren och upphöjd och inte blandas med patrasket från andra länder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: