Kongressledamoten såg Nato-trupper halshugga libyer

Den f.d. amerikanska kongressledamoten Walter Fauntroy hävdar att han såg Nato-trupper halshugga libyer, som en del av belägringen för att störta Khaddafiregimen, en konflikt som Fauntroy tillskriver den geopolitiska agendan för västmakterna att återkolonisera Afrika.

Fauntroy var kongressledamot och representerde District of Columbia under en period på 20 år, mellan 1971 och 1991.

Han inledde ett fredsuppdrag i Libyen, men gick snart under jord och många fruktade att han hade dödats. Men den tidigare kongressledamoten har återuppstått och berättar nu att han bevittnade Nato-soldater som begick krigsförbrytelser.

Enligt en rapport från Afro.com ”Såg Fauntroy franska och danska trupper storma små byar sent på kvällen där de halshögg, lemlästade och dödade rebeller och deras allierade för att visa dem vem som har kontrollen.”

”Rebellerna sade till Fauntroy att de hade fått veta av de europeiska styrkorna sagt åt dem att stanna inne. Enligt Fauntroy, skulle de europeiska styrkorna ha sagt till rebellerna att: ”‘Se vad ni gjorde.” Med andra ord gav franska och danska trupperna order om bombningar och mord, för att sedan tillskriva dessa rebellerna. ”

Chockad av vad han sett, flydde Fauntroy tillbaks till USA och lovade att: ”Sanningen om allt detta kommer att avslöjas senare.”

Kongressledamoten tillade att Natos engagemang i inbördeskriget var i första hand för att förhindra ”alla ansträngningar från afrikanska ledare att stoppa återkoloniseringen av Afrika.”

Prisonplanet.se har tidigare uppmärksammat att illdåd har begåtts av både Gaddafi lojalister och rebellerna, även om den etablerade media avskyr att rapportera fall där svarta libyska migrerande arbetstagare slaktats eller tillfångatagits av väststödda rebeller.

Många rapporter från internationella hjälporganisationer bekräftar att rebellerna driver ihop tusentals oskyldiga svarta invandrare och tar dem till fångläger, som en del av massrepressalier som inkluderar urskillningslöst dödande, misshandel och tortyr.

Walter Fauntroy - Al Sharpton Holds Press Conference Ahead Of Commemorative MLK March In DC
Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: