De hemska följderna av Bahrainupproren

.

ÄNTLIGEN meddelar svensk media om de katastrofala följderna utav de” folkliga upproren” i Bahrain. Läs och gråt:

”Det folkliga upproret i Bahrain har kostat landet upp emot 2 miljarder dollar — närmare en tiondel av BNP — enligt landets handelskammare.

Det lilla kungariket i Persiska viken skakades rejält i februari när demonstranter gick ut på gatorna.

Upproret ledde bland annat till att landets Formel 1-lopp ställdes in, och brittiska tidningar har rapporterat att Europatouren i golf inte kommer till Bahrain nästa år.”

DN

Annonser
  1. #1 av Mohamed på 10 augusti, 2011 - 14:46

    Detta är helt sjukt man vet inte ifall man ska gråta eller skratta är dom helt jävla dumma eller spelar de bara dumma. De kan inte vara seriösa, de måste skämta med oss, är detta verkligen allt som media har att säga om Följderna av upproren i Bahrain. Om jag som sitter hemma i Sverige vet att Folket där torteras och att folk blir orättvist behandlade och att oskyldiga dör. Så måste ju tidningar och journalister veta mer än mig eftersom att deras jobb är just att ta reda på vad som sker i världen. Om de nu vet vad som sker i Bahrain på riktigt varför väljer de då att vara tysta om det och försöka dölja det genom att skriva lite betydelselös skitsnack? vad tjänar t.e.x svensk media på att dölja sanningen? Det är den stora frågan.

    • #2 av Marie på 10 augusti, 2011 - 17:36

      Mohamed: Kolla vem som styr svensk media, så förstår du. Ingen vill att världen ska diskutera att shia-muslimer är förtryckta på något sätt. Bahrain är lika med USA, då USA har sin 5:e flotta baserat i Bahrain och de har sagt till Kungen där att han får sitta kvar så länge han ser till att hålla alla shia (majoriteten av folket) nere genom att förtrycka dem på alla sätt. Och media springer USA:s ärenden så de vill hålla all information om Bahrain borta så mycket som möjligt från den allmänna skaran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: