Vem kan finna någon tillfredställelse i Norges sorg?

Det förfärliga som hände i Norge igår kan man inte annat än känna stor sorg och förfäran inför…. om man inte är Sverigedemokrat förstås. För då är man tydligen oerhört skadeglad – och detta bara en stund efter att man fått höra att norrmän har dött och lemlästats.

Och dessa sjuka människor sitter i vår egen Riksdag! Det verkar inte som om medier vågar ta upp gärningsmannens sionistiska och Israelvänliga åsikter. Varför det måntro? Kanske för att man är rädd att stöta sig med någon… för ingen kan ju tro att personen ifråga varit ensam i allt detta – det bör ju rimligtvis ligga något större bakom?

Annonser
 1. #1 av sava på 23 juli, 2011 - 12:49

  Vad är deras kommentar angående attentatet?

  • #2 av Marie på 23 juli, 2011 - 14:37

   Jimmie Åkesson skriver på SD:s hemsida:
   ”Det är med förskräckelse och sorg som vi följt rapporteringen från vad som drabbat vårt grannland. Våra tankar finns nu hos offren, anhöriga och hos hela det norska folket. Det återstår mycket utredningsarbete innan vi får en klar bild av vad som har hänt, men vi kan redan nu konstatera att detta är ett angrepp på hela det demokratiska samhället. I sådana här stunder är det av stor vikt att vi är konsekventa med att vi aldrig kommer acceptera att våld och terror får fotfäste i vårt demokratiska och öppna samhälle.”

   Men de kommer att fortsätta att uppvigla folk att hetsa och göra illa varandra. Det är det enda de gör, lägger ut bilder på folk som inte tycker som de själva t.ex. Vad betyder det att man gör så?

 2. #3 av Jassim Ahmadi på 23 juli, 2011 - 13:28

  Salam.

  Precis i samma veva går den muslimska republiken av Iran ut och beklagar händelsen i Norge. Undrar om något land i norden hade gått ut och gjort detsamma om det hade varit tvärtom.

  Att SD har en så förvrängd verklighetsbild kan man inte göra så mycket åt.. men att en stor del av den svenska befolkningen följer deras fotspår får en att tänka.

  Peace.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: