Kungen och medias nya ”moral”

.

Nej.

.
Det mest absurda som sker i media idag är väl ändå drevet emot Kungen. Journalister samt andra ”experter”, inklusive gangsterbossar, har plötsligt blivit asketer och renlevnadsmänniskor med moral av högsta kvalitet. När de anklagar Kungen verkar de indirekt vilja påskina att de själva minsann aldrig besökt strippklubbar, anlitat ”kaffe-flickor” (eller prostituerade, om det nu är det dom var?). 

Samma heliga journalistkår vill att våra folkvalda ska vara ”vanliga” människor; som svettas i motionsspåret, går på toaletten då och då, hämtar barn på dagis, kivas med sin fru om vem som ska ta ut soporna och gärna tar sig en sup en fredagskväll. Men när Kungen – som inte innehar någon som helst makt över folket – visar sig ha samma typ av moral, och roar sig på samma sätt som säkerligen en stor skara män i vårt land gör DÅ är det Maximum Katastrofale på hög nivå!!!

Och…. om han har varit på strippklubb? Eller gjort en massa annat hyss? Vad gör det för skillnad för Sverige? Har han besudlat landet på något sätt som ingen annan redan gjort?! Han har ju, mig veterligen, aldrig påstått att han företräder Kyrkan eller något annat religiöst samfund – för hade han DET, då hade jag haft full förståelse för det som händer.

Att journalister (och andra) plötsligt har fått sådan fantastisk moral har jag svårt att tro. De vill att Kungen ska abdikera och att Viktoria ska ta över. Har de glömt att hon levat med en man i flera år – helt ogift! Jag har inte hört en enda moralkaka levereras ifrån några journalister om detta under hela den tiden som gick. Vad har förändrats? Viktoria levde med denne man (och flera andra) så som de flesta svenskar lever tillsammans. Kungen har roat sig på samma sätt som många svenskar roar sig. Vad är skillnaden, egentligen.

Tro inte att jag försvarar strippklubbar och annat sedeslöst leverne, inte alls. Jag bara avskyr denna smaklösa, skenheliga, dubbelmoral.

Jag tror vi kan finna anledningen bakom varför Konungen av Sverige har hamnat på pottan. Naturligtvis låter det som en ren konspirationsteori, och kanske är det också det, men tiden får väl utvisa hur det är med det. Jag tror nämligen att han har gjort något som nedvärderat Israel. Antingen har han blivit bjuden dit – och vägrat åka – eller så har han uttalat sig om något på ett (för Israel) olämpligt sätt. För de som har en prominent position i samhället, och begår en sådan (för Israel brottslig) handling, brukar drabbas av precis detta.

Jag skulle önska att någon driftig journalist kunde gräva i arkiven med detta som utgångspunkt – det vore åtminstone intressant bli säker på om man är helt ute och cyklar….

Annonser
  1. #1 av Fatima på 2 juni, 2011 - 10:10

    Jag tycker också att allt detta är så himla fånigt. Dubbelmoral verkligen.

  2. #2 av Zaynab på 5 juni, 2011 - 11:39

    Hihi du skriver så bra. Tycker hela den här historien är så tafatt och irrelevants. Dubbelmoral ja… men.. vad skriver inte vissa om… för att tjäna en slant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: