Updatering av mitt flärdfulla liv

https://i0.wp.com/www.maximilianpersson.se/wp-content/uploads/morsdag.jpg

Det är jag det :)!

Helgen har förflutit i skön harmoni. Vad jag minns i alla fall…. ibland kan man ju undra om man skåpsuper ibland, utan att veta om det… så mycket minnesluckor som man har jämt och ständigt.

Nåja, söndagen minns jag i alla fall. För då var mina barn över och grattade mig på morsdag. Denna fördömda dag kommer krypandes upp bakom en, helt utan förvarning! Det konstiga är att jag inte har det minsta lilla i mitt huvud att jag skulle firas på en morsdag – trots alla ungar jag själv medverkat till att tillverka. Jag fick sånt dåligt samvete att jag inte skickat något till henne. Eftersom jag helt glömt bort.

Fatima sa åt mig att de alla tänkte komme hem på söndagen. Normalt brukar jag säga ”Visst, välkomna!”. Inte den här gången. Konstigt nog sa jag istället ”Varför det?!”. ”Ja, men det är ju morsdag”, säger hon då, och påpekar att vi precis suttit och diskuterat kring en morsdags-reklam (vilket vi ju hade gjort)! För mig tillhör morsdag min mamma – och ingen annan!

De kom med tårta, precis som man ska. Det räcker, anser jag. Min fasa inför firanden är att mina barn har en förmåga att köpa en massa dyra presenter jämt och ständigt. Och jag fick också en present – jag pustade ut när jag såg den: en fantastisk tekopp med Indisk te till! Och det stod ”Home is where my Mom is” på den…. plats för en tår här. Fick även en vacker kartong, som nu står på mitt nattduksbord bara för att den var så snygg. Måste lägga .

I fredags var jag hem till Storstinta min och tittade på hennes klädkollektion, som precis hade anlänt. Hur nyfiken var inte jag? Genast åkte jag dit och provade, och jag vill köpa alltihop. Fast inte i vitt, förutom kavajen förstås. Om det blir något sådan över ska jag adoptera den genast. Jag blev så himla glad över kvaliteten, för det var den jag var mest intresserad utav att få se. Den var helt suverän. Jag vet inte om det är åldern eller vad det är, men plötsligt står man där och synar kläder i sömmarna – både in och utvändigt. Det är en fröjd att se plagg som är välsydda, verkligen. Så det var roligt, jag är så imponerad över vad hon har åstadkommit, även om kollektionen bara är en strängt begränsad sådan. Men det visar ju i alla fall vad hon kan genomdriva. *Stolt mor*

Jag har precis kommit hem från jobbet och dolma står på matsedeln – och den är redan klar! Så jag slipper stå och laga mat :)! Ikväll är det The Mentalist – omutifallatt det finns fler fans än jag i det här landet! Bara ett litet tips. 🙂

https://i0.wp.com/zebrafejs.blogg.se/images/2010/the-mentalist-red-johns-friends_76666515.jpg

Annonser
 1. #1 av Trissan på 31 maj, 2011 - 16:14

  Länk till webbshopen tack!

  • #2 av Marie på 31 maj, 2011 - 16:24

   Hahaa! Ja om jag hade den skulle jag kanske ge ut den! Nu har det strulat ännu mer för henne, stackar’n. Strömmen har gått i hennes hem, precis när hon skulle lägga ut webshopen! Så jag har precis plockat upp henne, så hon kan jobba från mammas stuga istället…. ingen vila, ingen ro….

 2. #3 av Fatima på 31 maj, 2011 - 19:58

  Tack för all hjälp mamma och tack för att du plockade upp mig idag. Du är verkligen en räddare i nöden! 😀

  • #4 av Marie på 31 maj, 2011 - 20:02

   Always Habibti…..always :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: