Fastnade i gunga – fick klippas loss

FÖR LITEN GUNGA Flickan testade en babygunga – och fastnade med höftbenen under skyddsramen. Hon fick klippas loss med hjälp av en bultsax och en hel brandkårsstyrka. FÖR LITEN GUNGA Flickan testade en babygunga – och fastnade med höftbenen under skyddsramen. Hon fick klippas loss med hjälp av en bultsax och en hel brandkårsstyrka.

Hur många gånger har man inte haft lust att provsätta sig på en sån där babygunga, där de minsta barnen gungar på? Det ser ju så himla roligt ut, och så gillar jag ju nostalgitripper.

Det var nog en sån tripp den här flickan tänkte sig när hon satte sig i barngungan – och efter sin lilla nostalgigungning erfor hon det som de flesta vuxna insett redan innan man satt sig (och därför avstått från att sätta sig) – hon var fast i gungan!

Efter att hennes vänner försökt ”rädda” henne, under 1½ timme, så ringde de brandkåren, som fick komma och klippa upp gungan. Hon skämdes visst en stund, men det går väl an när det är en 15-åring. Jag tror man hade varit föremål för ännu större garv om de upptäckt att en 45-åring satt i gungan :)! Så jag ska även i fortsättningen hålla mig för att falla för frestelsen….

Aftonbladet

Annonser
  1. #1 av Fatima på 22 maj, 2011 - 13:50

    Haha så pinsamt.

  2. #2 av Samer på 22 maj, 2011 - 17:20

    Snacka om pinsamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: