Sunniter attackeras när de försvarar Bahrain

Jag är inte i skrivartagen idag, men jag hittade detta hos Bahlool och jag fascineras – liksom han – över Europas/västvärldens totala tystnad över det som händer. Jag kopierar Bahlools inlägg, av ren lathet :):

Idag dömdes 4 oskyldiga unga demokratiförkämpar i Bahrain till döden – inget ramaskri i Europa. Minns ni vad som skedde när det var demonstrationer i Iran? Nu är väst tysta, vem bryr sig om dessa unga män? De vågade ju demonstrera mot Israels och USAs vän, Al Khalifa.

Här demonstrerar några egyptier emot Saudiarabiens brännande av Koranböcker och deras rivning av över 30 moskéer. Plötsligt blir de angripna av wahabiterna, och man hör demonstranterna skrika, vi är sunnis, vi är sunnis. Sedan hör man en wahabi säga att shias har en Koran och att sunnis har en Koran. Oh okunnige, när du möter din skapare, vad ska du ha för ursäkt för ditt beteende? Det handlar inte om shia och sunni, det handlar om wahabiter som betjänar USA och Israel,, och deras motståndare, shiiterna och de verkliga sunniterna – Asheris. På slutet hör man en ung man skrika, må Allah förbanna wahabiterna, Saudiarabien och salafiterna, gång på gång.

  1. #1 av Bahlool på 29 april, 2011 - 21:15

    handlar inte lathet..handlar om att du är gammal och gamlingar lever på andras bidrag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: