Första riktiga bloggtorkan….?

.

HerreGud  vad jag känner mig omotiverad att blogga!! Det trodde jag aldrig jag skulle bli :)! Jag har knappt och jämnt tänkt på den. Fy så trist!

Jag har helt enkelt idétorka. Inte heller orkar jag ta itu med någon aktuell händelse och argumentera om den… sen är man förstås upptagen här på hemmafronten. Jag är inte heller i en såndär ”läsarfas” – då jag läser en hel massa om allt möjligt – så jag har ingen inspiration därifrån heller.

Själv tycker jag det är skittråkigt om en blogg jag läser inte uppdateras varje dag… ansvarslöst, tycker jag! :(! Men nu förstår jag hur det kan bli så ibland.

Vi var i alla fall hos stordotra Fatima och åt middag igår. Helt otroligt alltså: hon kunde inte laga mat när hon flyttade hemifrån, och så har hon bara haft ett drygt år på sig att lära upp sig… och hon har REDAN lärt sig laga så himla supergod mat! Jag lovar – det tog mig säkert 3-4 år innan jag kunde laga mat lika god som som hon redan NU lagar!

Men hon och hennes man är nog modigare än jag var, de verkar kasta sig ut i receptdjungeln och provar allt möjligt… jag körde bara på säkra kort, sånt jag verkligen visste vad det var – och framförallt hur det skulle smaka :)!

Nåja, jag hoppas jag finner lite energi och kraft att skriva något matnyttigt – eller åtminstone något som irriterar någon – framöver. För så här går det inte ha det….

 1. #1 av Svarten på 11 oktober, 2010 - 13:57

  Bloggtorka? Välkommen i klubben 🙂

  • #2 av MammaMarie på 11 oktober, 2010 - 15:39

   Men Svarten… du hitt’ ju alltid NÅNTING å blogga om i alla fall… här är det ju ökentorrt!

 2. #3 av Camol på 11 oktober, 2010 - 18:09

  Kan också anmäla mig till klubben. Vet inte om det är bloggtorka eller brist på tid och ork rent i allmänhet…
  Föresten har jag ett tips som kan fungera emot tvättmaskiner som går sönder titt som tätt! Om problemet hos er är det samma som det var hos oss vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: