Irans nya telekomsystem mycket modernt

,

.

Verkställande direktören vid Irans ”Electronics Industries Company” meddelar att landets nyligen invigda kommunikations- och telekomprojekt har flertalet nya funktioner.

”Hög säkerhet i nödsituationer är bland de särdrag som finns i kommunikations- och telekomprojektet som blev uppkopplat idag”, säger Ebrahim Mahmoudzaded  vid en invigningsceremoni i tisdags för 28 elektronik-och telekomprojekt vid Försvarsdepartementet .

”En annan viktig del av projekten är att de kommer att överlämnas till (iranska) Försvarsmakten som ett komplett nätverk för ett kommandoledningssystem”, tillade han.

Han betonade att den nya utrustningen också är helt digitaliserad och programmerbar och kan framföras både med kablar och med fiberoptik .

Han sa att anordningen är av en nätverksliknande struktur i flera lager med hög säkerhet som gör det omöjligt för fienden att upptäcka den.

”Det viktigaste projektet som invigts i dag var ett styr-och kontrollsystem”, sade han, som gemensamt kan samordna kommandot mellan befäl, trupper och deras högkvarter, vilket gör det möjligt för befälhavare att få tillgång till  kommunikation och telekommunikation på alla nivåer.

Projekten kan användas i miljöer som kräver särskilt kommunikationsnät såsom räddningstjänster och transportsystem.

Han sa att ett stort antal Telecomenheter redan levererats till de väpnade styrkorna under de senaste fem – sex åren, och tillade att dess utformning, tillverkning och underhåll av utrustningen helt utförts av privata entreprenörer.

PressTv

Hur många fler muslimska länder har eget dylikt telekommunikationssystem, som är så säkert att man använt och använder den inom militären, för att det är omöjligt för fienden att upptäcka den…. ? Alla dessa länder är förbjudna att utveckla sådan teknik, eftersom de måste vara beroende utav andra länder och deras tekniska kunskap.

Ovanstående, tillsammans med det kärnkraftverk som Iran precis invigde, sticker hårt i ögonen på de förbudsförfattande länderna –  för att uttrycka det milt – det driver dom snarare till vansinne!

Omvärldens sanktioner mot Iran har tvingat landet att bli självförsörjande på alla nivåer… vilket helt ligger i linje med deras mål att bli det mest oberoende landet i världen.

Iran – det enda landet som vägrar sitta vackert!

 1. #1 av Jassim Ahmadi på 26 augusti, 2010 - 00:50

  Salamo alejkom!

  Ett så imponerande land som Iran.. sedan 1979 har dem chockat världen över. Nyligen kom dem ut med att dem är redo att förse den libanesiska armén med vapen för att skydda sig mot fienden. Hur kan ett enda land skapa så många diskussioner och sticka ut så mycket i mellanöstern? för det är som Ali Akbar (A.S) sa: Är vi inte på den rätta sidan? (Jo..) då spelar det ingen roll om vi trillar på döden eller döden trillar på oss.

  Wa salamo alejkom!

  • #2 av MammaMarie på 26 augusti, 2010 - 02:26

   Så sant Jassim, så sant.

   Ett muslimskt land som tvingar sin egen självständighet på omvärlden är inte lätt för omvärlden att hantera. Det har ju aldrig hänt förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: