Läsarrekord

Nog är det rena vansinnet alltså. Här sitter man och anstränger sig nästan dagligen för att knåpa ihop ett eller annat någorlunda intelligent inlägg om livet, religion, filosofi, världen……mm. Ibland har man hårda diskussioner med någon i ett ämne, om man tar upp något (för vissa) särskilt känsligt ämne. Och man har stadigt mellan 130- 250 läsare. Fine, jättebra! Rekordet har fram tills igår varit 340 läsare.

När man så skriver en liten, i jämförelse, obetydlig (?) notis om att ens dotter har förlovat sig, något som tog mig kanske tio minuter – på sin höjd: då skjuter tittarsiffrorna i höjden till över tusen läsare 🙂 !!! Vadan detta?! Kanske ett tecken på att man ska bli lite ytligare, trots allt?

Skulle dock inte tro det kommer att hända…


 1. #1 av Farishta på 17 augusti, 2010 - 01:17

  Hehe ja men det kan ju bero på att din dotter Fatima sa att hennes läsare skulle in på din blogg och se vad du tyckte om förlovningen vilket måste ha lett till att hennes läsare då kikade in här. Och sedan är det ju rätt logiskt att dina läsare plus fatimas läsare resulterar i en högre läsarsiffra på din blogg:)Så det beror inte alls på att du var ytlig eller så, det behöver du absolut inte oroa dig för. Tycker dina inlägg är väldigt intressanta och givande!

  • #2 av MammaMarie på 17 augusti, 2010 - 07:59

   Jo jag förstår att det är det, hälften av läsarna kom ifrån hennes blogg, resten annorstädes ifrån…. det är de resterande siffrorna jag är lite förvånad över….

 2. #3 av Fatiha på 17 augusti, 2010 - 22:22

  ÄÄÄÄÄLSKAR din blogg.
  Är ofta inne och hittar alltid nyttig information. Man får alltid en tanke ställare när man läser din blogg.
  Det är en lagom mix av allvar och ibland lite lätt personlig. Även om jag inte kommenterar så ofta så är jag här och tar till mig av det du skriver.
  Må allah belöna dig för den kunskap du delar med dig.

  • #4 av MammaMarie på 17 augusti, 2010 - 23:31

   Åh, Fatiha, tack vad gullig du är ! Även du är bland mina favoriter :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: