Mitt 17 maj

Denna vecka är fylld av förberedelser för veckor som kommer. Satt igår kvällst och rullade 50 st kobbe, idag ska jag fortsätta på det jobbet – orkade nämligen inte avsluta igår. Jag satt och rullade dessa fram till halv elva på kvällen…. blir förmodligen likadant idag.

Har nämligen köpt köttfärs i massor och ska göra köttbullar och kebab att frysa ned. Gillar att ha sånt tillgängligt om man har bråttom med matlagningen ibland.

Jag började dagen med att skriva in mig på Af/FK. På deras prognos så låter det som om jag har ett trevligt exekutivt jobb inom ett år…. nåja, det får vi väl blir varse när den tiden kommer.

Sedan flängde jag iväg till tandläkaren där jag fick avnjuta en rotfyllning :)! Kul värre! Jag hade inge ont alls i tanden när jag gick in, men nu har jag värsta tandvärken. Borde jag inte kunna få någon typ av ersättning för sveda och värk…:(? Förmodligen inte, då det är jag själv som orsakat eländet…

Annars skulle det inte vara dumt med en extraslant nu, då man har sommaren framför sig och 2 studenter att ordna om. Alla eventuella bidrag mottages med tacksamhet, kan jag meddela…

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: