Jag är en vacker bloggare….!

Nog för att jag vet att jag är beautiful…. men nu är jag visst också en beautiful bloggare….:)! Jag har av dottern och Inlänningen Fazeela blivit utnämnd till eller fått något slags ”award”;  Beautiful Blogger Award heter det. I samband med detta ska man visst  välja 7 andra bloggare och sedan (tvingas?) berätta 7 saker om mig själv, som kanske andra inte visste…. vad nu det ska va bra för?! Jag utser förstås nedan nämnda goda bloggare:

RadikalMuslim

TallSally

Annokas

Maryam

Tasnim

PinglanM

Fattis

Om Bahlool hade haft en fungerande blogg hade han förstås även varit nämnd…..

Mina 7 saker då…?:

1. Jag var EXTREMT blyg när jag var liten, tror inte jag sa mer än 100 ord till mina klasskamrater (inkl lärare) under hela grundskolan. En del har lite svårt att tro på det idag, då jag inte alls hesiterar att öppna munnen – men bara om det behövs förstås….!(?)

2. Låter kanske fånigt, alla har ju intuition, men min är alldeles obehagligt ackurat. Så till den grad att jag själv skräms ibland av den. Jag känner av en persons intentioner – om de är goda eller dåliga alltså. Ibland är ju folk så himla trevliga, så det händer ofta att jag tvivlar på min intuition då… tänker att det är JAG som är dålig som anar illa om folk. Maken däremot litar på den till hundra och hämtar hem folk för att jag ska ta reda på om personer är pålitliga vid affärer… jag har haft rätt varje gång. Det händer dock ytterst, ytterst sällan att jag förmedlar till andra vad jag känner om en person, eftersom jag inte gillar att påverka folk i deras åsikt om andra – jag KAN ju faktiskt ta miste nån gång.

3. Jag har kört bil på Manhattan många gånger, och kört från Philladelphia ända upp till Niagarafallen, upp till Boston och runt hela Florida ända ut till Key West – utan några som helst problem eller oro över att köra fel och vilse…. men här i Sverige vågar jag knappt och jämt köra utanför Malmö – är rädd jag inte ska hitta tillbaka hem igen! T.o.m. inom Malmö håller jag mig BARA på, för mig, kända och inkörda vägar…. Patetisk är vad jag är. Osäkerhet är något jag kan irritera mig över hos andra, så det är något som retar mig till vansinne ibland och försöker verkligen ta itu med det…

4. Benazir Bhutto var min högsta chef en gång i tiden.

5. Jag sökte, och fick, tillstånd för att öppna en friskola i Västerås en gång i tiden. Men då jag redan då var utbränd ut i fingerspetsarna blev det inget utav den saken. Någon annan fick ta över den istället.

6. De landskap jag sett har legat i England, Holland, Frankrike, Tyskland, Spanien, Portugal, Italien, Österrike, USA (östkusten + Minnesota), Syrien, Jordanien, Irak, Iran, SaudiArabien – och förstås Danmark, Norge, Finland….

7. Tja, vad mer ska man säga….? Ju äldre barnen blir, desto mer avskyr jag att städa efter dom :(!

 1. #1 av Ehsan på 30 april, 2010 - 14:41

  Haha! Underbart inlägg syster. Låt pennan fortsätta glöda och fräga Guds skönhet i vårt gråa samhälle! 🙂

  • #2 av MammaMarie på 30 april, 2010 - 15:27

   Tack Ehsan. Ska försöka leva upp till dina ”krav.” 😉

 2. #3 av annoka på 30 april, 2010 - 18:07

  Nämen vad gulligt av dig mammamarie att jag har blivit nämnd som Beautiful Blogger Award:).

  många kramar annokas

 3. #4 av Ilona på 30 april, 2010 - 20:39

  Du verkar har haft/har ett spännande liv,med spännande jobb=)

  • #5 av MammaMarie på 30 april, 2010 - 21:28

   Erika: Du kan väl utse blondinbella eller nåt sånt om int annat, maken kanske att börja med förstås…!

   Ilona: Ja du, det jobb jag har just nu är väl sådär måttligt spännande…. spännande på ett skönt och vardagligt sätt kan man väl säga. Sedan har jag väl haft ett och annat roligare jobb en gång i tiden – sånt som man får sitta å minnas vid ålderdomens höst och djupfrusna vinter, tillsammans med barnbarnen kanske.

 4. #6 av Erika på 30 april, 2010 - 20:48

  Tack snälla syster som tycker jag är en beutiful blogger. Men vilka 7 ska jag utse då? Int har jag så många bloggkompisar…

  kram

 5. #7 av Habiba på 30 april, 2010 - 22:27

  Benazir Bhutto?? Nu blev jag riktigt nyfiken MammaMarie. Får man fråga hur hon var din högsta chef en gång i tiden? 😀 Är sjukt nyfiken…..

  Kul att läsa detta om dig. 🙂

  • #8 av MammaMarie på 1 maj, 2010 - 08:32

   Hahaa, så märkvärdigt är det inte. Jag var ambassadrådssekreterare och general assistent på Pakistans ambassad i Stockholm. Nog det roligaste jobbet, faktiskt: det var mitt i vevan när Bhutto kom till Sverige/ hästskandalen / människosmugglare greps på ambassaden…bland mycket annat.

 6. #9 av Fazeela Selberg Zaib på 1 maj, 2010 - 10:26

  Hahahahahaa åt nummer 7!!!

  Jag måste säga att jag känner igen mig i punkt 2… läskigt faktiskt att ha en sån stark magkänsla. Det där om Benazir visste jag redan 🙂 Så det känns som att jag känner dig lite i alla fall hehe.

  • #10 av MammaMarie på 1 maj, 2010 - 10:33

   Jag städade och skurade hela huset igår. Idag ligger ännu en gång ett tunt damm i hela huset och huset känns belamrat i varje hörn av ungarnas (fast dom är inga ungar längre, utan vuxna) prylar. Hur bär dom sig åt?!? Gissa om man är frustrerad.

 7. #11 av pinglan på 1 maj, 2010 - 14:36

  Åååå Tack, så glad jag blir 🙂

 8. #12 av annoka på 2 maj, 2010 - 17:58

  ps mammamarie gå in i min blogg och seatt du också har blivit en till Beautiful Blogger Award.

  kramar annikas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: