Anna Anka … del 2?

Ja nu börjar rabaldret igen om denna vansinniga kvinna o hennes galna (?) liv. Jag har kommit fram till att hon med all önskvärd tydlighet på några månader visat att hon definitivt talar med kluven tunga.

 

Där satt hon och påstod att förhållandet med hennes man är viktigast, och ville få andra kvinnor att inse vikten av detta. Hon gav tips, råd o recept för hur  kvinnor bör uppföra sig i sitt förhållande med maken. Därför – och inte av någon annan anledning – slutade hon att jobba, bland annat, och tyckte att förhållandet med maken var helt värt att sluta jobba för…

 

Nu frångick hon denna princip och var med i serien ”Svenska Hollywoodfruar” som alla vid det här laget känner till. Maken tålde tydligen inte detta, och problem uppstod. Nu säger hon att det just var denna serie som kraschade äktenskapet, själv misstänker jag dock att det även fanns andra orsaker inblandade, men kanske det var droppen.

 

Hur som helst så anser hon att det var helt värt besväret. Först slutade hon jobbet för sitt nya liv och äktenskaps skull… sedan är det helt värt att sabba nämnda liv och äktenskap för just den anledning som hon nyss hävdat att andra kvinnor inte offrar tillräckligt utav för sitt förhållandes skull!

 

Hon har nu kanske ”sett ljuset”, och lämnar därmed sin ”religion”. Vi får väl se hur hon omformar sin nya filosofi, jag anar att vi kommer att se den ta form framför våra ögon denna gång. Blir den mer militant än den gamla så är det bara att huka sig. Innan har det varit kvinnor som blivit ansatta, denna gång kan jag anta att det är män som blir nya måltavlan.

 1. #1 av Fatiha på 16 december, 2009 - 11:45

  Läste du tidningen idag.
  De har blivit ihop igen.
  Aj aj dessa upp och nedgångar desutom offentligt.

  • #2 av MammaMarie på 17 december, 2009 - 09:02

   Nej, det visste jag inte. Tänk att folk i den åldern håller på som fulla tonåringar, ömsom gråter, blir ihop, gör slut, blir ihop, gråter… allt inför publik helst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: