Är muslimer ett terrorhot?

Chockerande men sant!!! vem kunde ana detta?!

  • Hur många terroristangrepp skedde förra året i Europa som var orsakade av islamiska organisationer?

– Svar: 515 terroristangrepp skedde förra året ENDAST i Europa. Så hur många utav dessa 515 var islamiska organistarioner? Svaret är INGA!!! EU TERRORISM SITUATION AND TREND REPORT publicerade nyligen sin årliga statistik från 2008 där alla terroristattacker skett av bland annat nationalister, sepperalyster, bustiska ETA (spanien) etc men INTE av islamiska organisationer (terrorister etc.). VARFÖR VISAR DE INTE DETTA I MEDIA? ÄNNU ETT SÄTT ATT LÅTA HATET FLÖDA .. NI BORDE SKÄMMAS EUROPA!

  • Hur många muslimer har blivit utsatta för hedersvåld och hedermord i Sverige ända sedan 1994 tills idag?

– Svar: 1994-2009! Under denna 15 års period så hedermördades 3 muslimer i Sverige (Sara, Fadime, Pera?!)MEN dessa 3 dödades INTE av troende muslimer. De som dödade de 3 personerna är sekulära icke-troende med ett muslimskt BAKGRUND, det är samma sak om man kallar en människa för kristen bara för att han kommer från Sverige och har konfirmerat sig huh! Saras pappa hatade islam och han älskade allt som var emot islam såsom Israel, USA osv.

Men lyssna på det IRONISKA som kommer nu: Mellan 1994-2009 dvs under en 15 års period så hedersdödades 405 SVENSKA KVINNOR I SINA SVENSKA HEM. Vart FAN (ursäkta mitt språk nu) visar dom detta? Och jag SJÄLV gick runt och trodde att det skedde hedersmord bland muslimer minst några gånger per år i Sverige, ussssccch! 405 SVENSKA kvinnor hedersdödades i sina svenska hem av sina ex.män, pojkvänner etc. på grund av avundsjuka osv. VEM kunde tro något sånt? Jo INGEN, eftersom media går inte ut med sån information och allt detta för att försvara sitt älskade land och sin ”fina” status och rykte, snacka om att bygga upp människors förtroenden genom lögn och okunskap!

För de omedvetna och okunniga så kan inte en muslim ta lagen i sina egna händer, ENDAST i ett land där shari’a lagarna härskar så får ENDAST en islamisk domstol döma en skyldig person till döden. Är inte detta sätt då bättre än att vem som helst får gå och döda personer? Morden skulle då minska med 150%. Tänk på detta!

Alltså jag blir verkligen SÅÅÅ ohh kan inte hitta rätt ord för att jag är SÅ trött på det samhället vi lever i där SANNINGEN döljs BARA för att väcka mer hat mot en OSKYLDIG religion!


Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: