Ny struktur…nytt liv?

—————————————————————

Min – i somras platta – mage har svullnat upp till en, för mig, helt oacceptabel proportion! Jag fattar inte hur jag lyckats samla på mig en bulle såhär… i och för sig har jag inte tränat det minsta lilla sedan början på juli, så svaret ligger kanske där någonstans. Det har varit semester och sedan Ramadan månad som kommit emellan.

Så… idag har jag och min lill-telning varit på långpromenad: över 2 timmar tog den och sträckte sig ända i slutkanten av Malmö. Härligt, men ack min stackars krooopp!!! Nu gäller bara att, i morgon, följa upp detta med fler långwalks, kryddat med en ordentlig omgång på gymmet… helst för all framtid. Jag bara FÅÅR inte göra såna här långa ”vilopauser”, jag avskyr att känna mig såhär vulgärt otymplig.

Problemet är att jag inte helt egoistiskt kan koncentrera mig på min egen kroppshydda, som jag ju vill, utan måste även ta itu med Yomyoms. Om jag kunde det skulle magen va borta inom någon vecka. När jag går in för något, så blir det snabba resultat – jag accepterar ingenting annat.

På morgonen pratade jag igenom den strategi som jag lagt upp för de närmsta 2 veckorna; Inget sockerbaserat, inget ”småplock” (som chips, ostkrokar edyl”) får inmundigas av någon utav oss. Varje dag efter skolan ska vi ta 1 timmes promenad. Hon blev ivrig och glad, faktiskt. Sa att istället för godis, kan vi göra grönsaksdippa som hon älskar.

Sedan ska jag försöka ta itu med min önskan om att prova nya mat-recept. Är så in i h-e trött på min mat, vill ha in nya influenser i köket. Det är bara så himla ansträngande att läsa recept, tycker jag. Avskyr det faktiskt. Men har förstått att det inte kommer att komma in annorlunda mat i mitt hus om jag inte gör det.

Så det ska bli intressant se om det blir någon förändring på detta försök till ”ett nytt, bättre, liv”. Efter 2 veckor ska jag göra upp nya planer. Allt för att göra det intressant för min lillflicka.
———————————————————————–

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: