Fastan gick fantastiskt.

————————————————————————————————-

Wihooo!!! Fastan gick över förväntan! Fattar det inte, trodde jag skulle ligga som ett slakt redan efter ett-tiden på dagen, men jag hade inte en tanke alls på att jag fastade…

Något jag finner ytterst underligt är att jag – som är rökare – inte känner minsta behov av att röka på hela dagen när jag fastar. Under alla år har det varit likadant. Annars behöver jag minsann en cigg både då o nu…. helst nu!

Jag gjorde lammkotletter m champinjoner och potatis plus den obligatoriska linssoppan med mynta och lite saffran…en riktig höjdare. Jag började med att dricka yoghurt med dadlar, te och sedan soppan….sedan var jag proppmätt. Efter en timme (fastän jag ännu var mätt) tvingade jag ändå i mig en halv kotlett och en liten potatis. Det har gått 4 timmar och jag är ännu knök-mätt.

Inte förr’n vid halvsex tiden började jag få lite ont i huvudet. Annars mådde jag superbt idag. Om Ramadan månad är på fredag ska jag nog även fasta imorgon, torsdag. Om man fastar sista dagen i Shaban och sedan även första dagen i Ramadan månad så är det som att man fastat 2 månader i rad. Gud räknar då att man fastat hela Shaban…så jag ska försöka göra’t även i morgon.
————————————————————————————————-

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: