Hedjabfest!

————————————————————————————————-

Pust, flämt… nu har min Yomyom då haft sin hedjabfest. Det blev en heldag för mig. Beslutade mig för att det även skulle bli en middag för mina vänner då det var så länge sedan jag hade middagsbjudning. Så man har stått vid spisen många timmar… men det är det värt då det alltid är kul att bjuda på mat, särskilt i goda vänners sällskap.

Yomyom var helt exhalterad då hon hittat den finaste av fest-klänningar på Gina Tricot – som passade henne. Så hon var uppumpad bara av att få sätta på sig denna klänning. Sedan för maten, tårtan, godiset, ballongerna, vännerna…. och framförallt alla presenterna.

Så imorgon bär det av till skolan med sjalen på. Det är väldigt noga, hon har stått här och dividerat och provat ut vilka kläder hon ska ha, och vilken sjal som ska passa med dessa. Hoppas bara att inte varje dag ska bli ett sådant projekt.

Nä, nu ska vi koja, så vi orkar upp med tuppen. Jag ska ju förstås vara med hela dagen i morgon. Allt för att skydda ifall någon vill reta henne, men det tror jag knappast någon gör då hon är mycket omtyckt i skolan; både av lärare och elever…men saker och ting kan ju ändras över sommaren…särskilt när det gäller barn.
————————————————————————————————-

 1. #1 av camol på 17 augusti, 2009 - 01:44

  Grattis till yomyom! 😀 hoppas allt går bra för henneoch må Allah underlätta för henne!

 2. #2 av marie på 17 augusti, 2009 - 07:53

  Tack så mycket Camol.

 3. #3 av Anonymous på 17 augusti, 2009 - 13:35

  Tack för igår och hoppas att det gått bra idag!!!lillyom hade ju sin första skoldag o mammas nerver var förstås utanpå men en dag i taget….Ska vi inte gå till den roliga parken någon dag denna vecka?? KRAM PS dags för nytt tema man sätter ju kaffet i vrångstrupen vid åsynen av ingresserna…..

 4. #4 av marie på 17 augusti, 2009 - 14:37

  Hahaa…synd på kaffet, men som du vet kan jag ofta ha den effekten på folk…att sätta kaffet i vrångstrupen.Tyvärr är temat inte helt uttömt, men snart… Bara snart.Jag hoppas vi kan hitt på nåt ve onga under veckun som kom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: