Palestina 38

————————————————————————————————-

Den smutsiga judelobbyns verksamhet och
När ska palestinierna kompenseras?

————————————————————————————————-

När ska omvärlden räkna ut omfattningen av de palestinska egendomar som gick förlorade i 1948 års förstörelse? De privata företag, banker, apotek, hotell, bussbolag, kafeer, restauranger o verkstäder de drev…Samt värdet i den officiella hälsovården o utbildningen?

ALLT är konfiskerat och överfört till judiska ägare sedan sionisterna tog Palestina.

Alla ”maktländer” har ju varmt vurmat för att judarna ska återbetalas värdet av allt som Hitler-Tyskland tog ifrån dem. Och de har därefter fått betalt med ränta och ständigt utgående socialbidrag till staten Israel, inte bara från Tyskland.

Varför strävar ingen efter palestiniernas rättmätiga återbetalning? Varför hörs ingen propagerande krigsretorik? Likt den Schweiz 1995 fick utstå då WJC(World Jewish Congress) tryckte på USA senatens bankutskott för att få ut pengar från schweiziska Banker.

Schweiz kunde inte hitta mer än 775 vilande konton, med värde på 32 miljoner dollar. Inga bevis fanns dock att alla dessa var av judisk förintelsebakgrund heller. Men judarna blev förstås inte mätta på detta…

Det slutade med att judarna tvingade Schweiz på knä med hjälp av hela skalan Förintelse-institutioner som mobiliserade hela USAs politiska etablissemang. Ända från President Clinton, 11 federala myndighetsorganisationer, representanthuset och senaten och ner till delstats- och kommunstyrelsenivå I HELA LANDET USA!!!

Dessa alla utlovade påtryckningar på Schweiz. Alla föll in i fördömandena av de trolösa schweizarna.

Bland annat Senator D’Amatos jurist Gregg Rickman skryter i sin redogörelse om hur de schweiziska bankmännen tvingades ” inför den allmänna opinionens domstol, där det var VI som bestämde dagordningen…och där var VI bekvämt nog både domare, jury och verkställare”.

Kampanjen innehöll feta rubriker i TV och tidningar och förtalskampanjer mot hela det schweiziska folket. Alla banker i USA bojkottade administrativt och ekonomiskt samarbete (överföringar till/från )med alla schweiziska banker under denna tid.

Det slutade med att Schweiz betalade 1,25 miljarder DOLLAR. ”Syftet med betalningen är att avvärja såväl hotet om sanktioner som långa och kostsamma rättsprocesser” stod det i de schweiziska bankernas pressmeddelande efteråt.

Det ovan beskrivna är bara ett enda exempel på den judisksionistiska lobbyns verksamhet som även drabbat andra länder. Jag rekommenderar att läsa Norman G. Finkelsteins bok ”Förintelseindustrin – exploateringen av naismens offer” (Ordfront) för vidare fakta om denna konspiratoriska och smutsiga verksamhet.

Jag efterfrågar inte en evig utbetalning till palestinierna för det de förlorat. Vad jag efterlyser är att omvärlden ska propsa på en värdering av det palestinierna förlorat och återbetala dessa genast. För de behöver pengar mer än någon jude just nu. Men de ska även ha kompensation för att ha förlorat sitt land SAMT ersättning för de över 60 år de tvingats leva i koncentrationsläger, flyktingläger och i andra länder.
————————————————————————————————-

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: