Palestina 36


Ett hett tips!
Snabb karriärmöjlighet!!!

————————————————————————————————-

De som försvarar Israels politik idag hoppas jag ”icke veta vad de göra”. För det de försvarar, godkänner och hyllar är : folkmord, rasism, förtryck och fördrivning av ett lands egna ursprungsbefolkning.

Detta är den enkla och krassa sanningen...det som är ”pudelns kärna” s.a.s… och det fundament Israel står på idag.

Men jag tror inte att tidningsredaktörer, TV chefer och regeringsrepresentanter är så lite upplysta att de inte vet vad de gör. De är – tvärtom – MYCKET medvetna om historien.

Det är nämligen så att vem som helst kan få en fantastisk karriär på mycket enkla medel o låg budget : Det man ska börja med är att agitera öppet; i tidningar o TV, skolor, böcker, föreningar, gå med i judiska/sionistiska organisationer – FÖR staten Israels agerande och rättigheter att agera som de gör…

Ju mer du orerar, och ju dummare argument (för i verkligheten finns inga intelligenta o goda argument) desto snabbare blir karriärstegen utsträckt åt dig. Fortsätter du agera advokat åt Israel så finns ingen limit hur högt du kommer att nå inom vilket yrkesområde du än må inrikta dig mot. Dörrar kommer öppnas…

Jag misstänker att många av dessa Israels förespråkare vandrat denna väg. Det är ju en fantastisk belöning måste man säga… för de som är utan moraliska skrupler och är stålmagad nog att stå och försvara denna terrorverksamhet.

Men…vem vet, jag kan ju ha fel…ibland?!

————————————————————————————————-

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: